Revani muhallebisini denemek istiyorum ama biraz merak ediyorum. Revani ve muhallebiyi birleştirerek farklı bir tat oluşturması gerçekten nasıl bir deneyim sunuyor? Özellikle özel günlerde tercih edilmesi, lezzetinin ne kadar beğenildiğini gösteriyor sanırım. Bu tatlının hafif ve tatlı olması, bayramlar gibi özel anlarda damakları şenlendirmesi açısından oldukça cazip. Sizce revani muhallebiyi hazırlarken en önemli nokta hangi aşama? Ayrıca, süslemede hindistan cevizi veya fıstık kullanmak lezzeti nasıl etkiliyor?
Revani muhallebisini denemek istiyorum ama biraz merak ediyorum. Revani ve muhallebiyi birleştirerek farklı bir tat oluşturması gerçekten nasıl bir deneyim sunuyor? Özellikle özel günlerde tercih edilmesi, lezzetinin ne kadar beğenildiğini gösteriyor sanırım. Bu tatlının hafif ve tatlı olması, bayramlar gibi özel anlarda damakları şenlendirmesi açısından oldukça cazip. Sizce revani muhallebiyi hazırlarken en önemli nokta hangi aşama? Ayrıca, süslemede hindistan cevizi veya fıstık kullanmak lezzeti nasıl etkiliyor?
Cevap yaz