Revani şerbetinin hazırlanışı oldukça basit görünüyor. Su ve şekerin kaynatılmasıyla başlayıp, limon suyu eklenmesiyle devam ediyor. Acaba kaynatma sürecinde şerbetin kıvamı nasıl olmalı? Ayrıca, vanilin eklemek isteğe bağlıymış, bu durumda vanilinsiz bir şerbet de yapılabilir mi? Revani tatlısının üzerine dökülen şerbetin sıcak olup olmaması da önemliymiş, şerbetin sıcak olması için ne kadar beklemek gerektiğini merak ediyorum. Ekstra olarak, şerbetin içine portakal suyu eklemek, tadı nasıl etkiler? Gerçekten farklı bir aroma katar mı?
Revani şerbetinin hazırlanışı oldukça basit görünüyor. Su ve şekerin kaynatılmasıyla başlayıp, limon suyu eklenmesiyle devam ediyor. Acaba kaynatma sürecinde şerbetin kıvamı nasıl olmalı? Ayrıca, vanilin eklemek isteğe bağlıymış, bu durumda vanilinsiz bir şerbet de yapılabilir mi? Revani tatlısının üzerine dökülen şerbetin sıcak olup olmaması da önemliymiş, şerbetin sıcak olması için ne kadar beklemek gerektiğini merak ediyorum. Ekstra olarak, şerbetin içine portakal suyu eklemek, tadı nasıl etkiler? Gerçekten farklı bir aroma katar mı?
Cevap yaz