Revani şerbeti hazırlamak için ilk defa mutfağa girdiğimde, şekerin eridiğinden emin olmadan devam etmiştim. O an, şerbetin kristal yapılarla dolu olduğunu görünce hayal kırıklığına uğramıştım. Siz de bu durumda dikkat etmeniz gerektiğini düşünmüyor musunuz? Ayrıca, şerbetin sıcak mı yoksa soğuk mu olması gerektiği konusunda kararsız kalınca, bir kez sıcak şerbetle soğuk tatlı denedim ve tatlımın nemini kaybettiğini fark ettim. Bu noktaları göz önünde bulundurarak, revani şerbetinizi hazırlarken nelere dikkat edersiniz?
Revani şerbeti hazırlamak için ilk defa mutfağa girdiğimde, şekerin eridiğinden emin olmadan devam etmiştim. O an, şerbetin kristal yapılarla dolu olduğunu görünce hayal kırıklığına uğramıştım. Siz de bu durumda dikkat etmeniz gerektiğini düşünmüyor musunuz? Ayrıca, şerbetin sıcak mı yoksa soğuk mu olması gerektiği konusunda kararsız kalınca, bir kez sıcak şerbetle soğuk tatlı denedim ve tatlımın nemini kaybettiğini fark ettim. Bu noktaları göz önünde bulundurarak, revani şerbetinizi hazırlarken nelere dikkat edersiniz?
Cevap yaz