Krem şantili revani tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımına bir an önce başlamayı düşündüm. Şerbetin hazırlanması aşamasındaki detaylar oldukça önemli, özellikle kaynatma süresi! Revani hamurunu hazırlarken yumurtaların rengi açılana kadar çırpılması gerektiği vurgusu ise dikkatimi çekti. Fırınlama süresi ve sıcaklığı da tam kıvamında pişirmek için kritik. Krem şantiyi hazırladıktan sonra, soğuyan revaniye eşit şekilde sürmek de önemli bir adım. Misafirlerime sunarken üzerini hindistancevizi veya fındıkla süsleyeceğim ve bu tarifin özel günlerde ne kadar etkileyici olabileceğini düşünüyorum. Bu tarife göre denemek için sabırsızlanıyorum!
Krem şantili revani tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımına bir an önce başlamayı düşündüm. Şerbetin hazırlanması aşamasındaki detaylar oldukça önemli, özellikle kaynatma süresi! Revani hamurunu hazırlarken yumurtaların rengi açılana kadar çırpılması gerektiği vurgusu ise dikkatimi çekti. Fırınlama süresi ve sıcaklığı da tam kıvamında pişirmek için kritik. Krem şantiyi hazırladıktan sonra, soğuyan revaniye eşit şekilde sürmek de önemli bir adım. Misafirlerime sunarken üzerini hindistancevizi veya fındıkla süsleyeceğim ve bu tarifin özel günlerde ne kadar etkileyici olabileceğini düşünüyorum. Bu tarife göre denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz