Portakallı revani tatlısını yaparken ilk adımda yumurta ve şekerin çırpılması gerektiğini okudum. Bu aşama gerçekten de tatlının kabarık olmasını sağlıyor mu? Ayrıca, şerbetin soğuk olması gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti. Bu, tatlının lezzetini nasıl etkiliyor? Yaptıktan sonra, üzerini portakal kabuğu ile süslemek harika bir fikir ama başka hangi malzemelerle de süsleyebilirim? Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Portakallı revani tatlısını yaparken ilk adımda yumurta ve şekerin çırpılması gerektiğini okudum. Bu aşama gerçekten de tatlının kabarık olmasını sağlıyor mu? Ayrıca, şerbetin soğuk olması gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti. Bu, tatlının lezzetini nasıl etkiliyor? Yaptıktan sonra, üzerini portakal kabuğu ile süslemek harika bir fikir ama başka hangi malzemelerle de süsleyebilirim? Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz