Revani tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Özellikle şerbetin hazırlanışı ve hamurun nasıl yapıldığı detayları oldukça açıklayıcı. Sıcak şerbeti dökme aşamasında dikkat edilmesi gerekenler de önemli; tatlının şerbeti çekmesi için bu adımın doğru yapılması gerektiğini anlıyorum. Ayrıca, üzerine hindistan cevizi serpiştirmek de çok güzel bir dokunuş. Gül suyu eklemek ve iç malzemelere ceviz ya da fındık katmak da farklı lezzetler denemek için harika fikirler. Buzdolabında saklayıp birkaç gün taze kalmasını sağlamak da güzel bir avantaj. Denediğimde sonuçları paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Revani tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Özellikle şerbetin hazırlanışı ve hamurun nasıl yapıldığı detayları oldukça açıklayıcı. Sıcak şerbeti dökme aşamasında dikkat edilmesi gerekenler de önemli; tatlının şerbeti çekmesi için bu adımın doğru yapılması gerektiğini anlıyorum. Ayrıca, üzerine hindistan cevizi serpiştirmek de çok güzel bir dokunuş. Gül suyu eklemek ve iç malzemelere ceviz ya da fındık katmak da farklı lezzetler denemek için harika fikirler. Buzdolabında saklayıp birkaç gün taze kalmasını sağlamak da güzel bir avantaj. Denediğimde sonuçları paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz