Revani yaparken haşhaşın eklenmesi gerçekten farklı bir lezzet katıyor mu? Bu tarifte haşhaş tohumu kullanılması, tatlının dokusunu ve tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, şerbetin sıcak revaniye dökülmesi gerektiği belirtilmiş; bu işlem tatlının daha iyi bir tat almasını sağlıyor mu? Sizce, üzerine serpilmesi önerilen ceviz veya hindistan cevizi gibi malzemeler, tatlıyı daha da zenginleştiriyor mu?
Revani yaparken haşhaşın eklenmesi gerçekten farklı bir lezzet katıyor mu? Bu tarifte haşhaş tohumu kullanılması, tatlının dokusunu ve tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, şerbetin sıcak revaniye dökülmesi gerektiği belirtilmiş; bu işlem tatlının daha iyi bir tat almasını sağlıyor mu? Sizce, üzerine serpilmesi önerilen ceviz veya hindistan cevizi gibi malzemeler, tatlıyı daha da zenginleştiriyor mu?
Cevap yaz