Revani yaparken Oktay Usta'nın tarifini denemek gerçekten harika bir fikir! Yumurtaları ve şekeri köpürtme aşaması, tatlının kabarması için ne kadar önemli, değil mi? Şerbetin soğuk, tatlının sıcak olması gerektiği de çok doğru, bu sayede revani mükemmel bir şekilde şerbetleniyor. Peki, revaniyi dilimlemeden önce tamamen soğumasını beklemek, gerçekten işimizi kolaylaştırıyor mu? Ayrıca üzerini süslemek için hindistan cevizi veya fıstık kullanmak, sunum açısından nasıl bir fark yaratıyor? Bu harika tarif için teşekkürler!
Revani yaparken Oktay Usta'nın tarifini denemek gerçekten harika bir fikir! Yumurtaları ve şekeri köpürtme aşaması, tatlının kabarması için ne kadar önemli, değil mi? Şerbetin soğuk, tatlının sıcak olması gerektiği de çok doğru, bu sayede revani mükemmel bir şekilde şerbetleniyor. Peki, revaniyi dilimlemeden önce tamamen soğumasını beklemek, gerçekten işimizi kolaylaştırıyor mu? Ayrıca üzerini süslemek için hindistan cevizi veya fıstık kullanmak, sunum açısından nasıl bir fark yaratıyor? Bu harika tarif için teşekkürler!
Cevap yaz