Revani tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa atılmak istiyorum! Yumurta ve şekerin köpük köpük olana kadar çırpılması kısmı bana çok heyecan verici geliyor. Acaba bu adım tatlının kabarmasında ne kadar etkili? Ayrıca şerbeti hazırlarken limon dilimi eklemek gerçekten lezzetini artırıyor mu? Son olarak, üzerine hindistan cevizi veya fıstık serpiştirmek de güzel bir dokunuş gibi görünüyor; hangisi daha çok tercih ediliyor?
Revani tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa atılmak istiyorum! Yumurta ve şekerin köpük köpük olana kadar çırpılması kısmı bana çok heyecan verici geliyor. Acaba bu adım tatlının kabarmasında ne kadar etkili? Ayrıca şerbeti hazırlarken limon dilimi eklemek gerçekten lezzetini artırıyor mu? Son olarak, üzerine hindistan cevizi veya fıstık serpiştirmek de güzel bir dokunuş gibi görünüyor; hangisi daha çok tercih ediliyor?
Cevap yaz