Revani hamurunu kabartmak için doğru malzeme seçimleri ve karıştırma teknikleri üzerine bilgi almak gerçekten çok faydalı. Unun kalitesi ve yumurta beyazlarının çırpılması gibi detaylar, hamurun kabarmasında büyük rol oynuyor. Peki, yumurta beyazlarını ayrı çırptıktan sonra karıştırırken dikkat etmemiz gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, fırın ön ısıtması yapmanın ne kadar önemli olduğunu duymuştum, bu konuda ne düşünüyorsun? Fırın kapağını açmamak gerektiği de çok kritik bir nokta gibi görünüyor. Başka hangi hususlara dikkat etmek lazım?
Revani hamurunu kabartmak için doğru malzeme seçimleri ve karıştırma teknikleri üzerine bilgi almak gerçekten çok faydalı. Unun kalitesi ve yumurta beyazlarının çırpılması gibi detaylar, hamurun kabarmasında büyük rol oynuyor. Peki, yumurta beyazlarını ayrı çırptıktan sonra karıştırırken dikkat etmemiz gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, fırın ön ısıtması yapmanın ne kadar önemli olduğunu duymuştum, bu konuda ne düşünüyorsun? Fırın kapağını açmamak gerektiği de çok kritik bir nokta gibi görünüyor. Başka hangi hususlara dikkat etmek lazım?
Cevap yaz