Revani kaymaklı tarifini okuduktan sonra, bu tatlının yapımının oldukça basit olduğunu düşünüyorum. Özellikle yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiği vurgusu çok önemli. Bu, tatlının kabarması için kritik bir adım gibi görünüyor. Ayrıca, şerbetin sıcak olması ve revani tatlısının da sıcak olması gerektiği bilgisi, şerbetin tatlıya daha iyi nüfuz etmesini sağlıyormuş. Kaymak eklenmeden önce bir süre bekletilmesi gerektiği de ilginç bir detay. Bu püf noktalarına dikkat ederek, misafirlerimi etkileyecek bir tatlı yapabileceğimi düşünüyorum. Sizce hangi malzemeleri kullanırken dikkat etmem daha önemli?
Revani kaymaklı tarifini okuduktan sonra, bu tatlının yapımının oldukça basit olduğunu düşünüyorum. Özellikle yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiği vurgusu çok önemli. Bu, tatlının kabarması için kritik bir adım gibi görünüyor. Ayrıca, şerbetin sıcak olması ve revani tatlısının da sıcak olması gerektiği bilgisi, şerbetin tatlıya daha iyi nüfuz etmesini sağlıyormuş. Kaymak eklenmeden önce bir süre bekletilmesi gerektiği de ilginç bir detay. Bu püf noktalarına dikkat ederek, misafirlerimi etkileyecek bir tatlı yapabileceğimi düşünüyorum. Sizce hangi malzemeleri kullanırken dikkat etmem daha önemli?
Cevap yaz