Revani Şam tatlısını yapmayı düşündüğünüzde, tarifteki adımları takip etmek oldukça kolay geliyor mu? Özellikle şerbetin hazırlanması ve hamurun pürüzsüz kıvama gelmesi için yapılan çırpma işlemi beni her zaman heyecanlandırmıştır. Sizce de bu tatlının üzerine hindistancevizi veya Antep fıstığı serpilmesi, sunumunu daha çekici hale getirmiyor mu? Ayrıca, revaniyi yanında dondurma ile servis etmek, lezzetini katlamıyor mu? Benim için bu tatlı, hem damak tadı hem de görselliği açısından özel bir yere sahip. Siz de bu tatlının yapımında hangi aşamayı en keyifli buluyorsunuz?
Revani Şam tatlısını yapmayı düşündüğünüzde, tarifteki adımları takip etmek oldukça kolay geliyor mu? Özellikle şerbetin hazırlanması ve hamurun pürüzsüz kıvama gelmesi için yapılan çırpma işlemi beni her zaman heyecanlandırmıştır. Sizce de bu tatlının üzerine hindistancevizi veya Antep fıstığı serpilmesi, sunumunu daha çekici hale getirmiyor mu? Ayrıca, revaniyi yanında dondurma ile servis etmek, lezzetini katlamıyor mu? Benim için bu tatlı, hem damak tadı hem de görselliği açısından özel bir yere sahip. Siz de bu tatlının yapımında hangi aşamayı en keyifli buluyorsunuz?
Cevap yaz