Revaniyi sütle yapmanın mümkün olduğunu öğrenince çok sevindim. Peki, sütün revaniye kattığı yumuşak dokunun yanı sıra, tatlıya nasıl farklı bir lezzet katabileceğini düşündünüz mü? Ayrıca, süt yerine badem sütü gibi alternatifler kullanıldığında nasıl bir tat elde edileceği konusunda bir fikriniz var mı? Bu şekilde hazırlanan revaniyi denemek gerçekten heyecan verici görünüyor, sizce de öyle değil mi?
Revaniyi sütle yapmanın mümkün olduğunu öğrenince çok sevindim. Peki, sütün revaniye kattığı yumuşak dokunun yanı sıra, tatlıya nasıl farklı bir lezzet katabileceğini düşündünüz mü? Ayrıca, süt yerine badem sütü gibi alternatifler kullanıldığında nasıl bir tat elde edileceği konusunda bir fikriniz var mı? Bu şekilde hazırlanan revaniyi denemek gerçekten heyecan verici görünüyor, sizce de öyle değil mi?
Cevap yaz