Soğuk revaniye şerbetin eşit bir şekilde dökülmesi gerçekten de tatlının lezzetini artıran en önemli adımlardan biri. Şerbetin sıcak olması gerektiğini öğrenmek beni şaşırttı. Acaba bu, tatlının dokusunu nasıl etkiliyor? Dinlendirilmiş revaniyi dilimlemeden önce şerbeti dökme işlemine gelince, kepçe kullanmak gerçekten de şerbetin her tarafa eşit dağıtılmasını sağlıyor mu? Ayrıca, dinlendirme süresi de önemli görünüyor. 1-2 saat bekletmek tatlının lezzetini nasıl bir şekilde değiştiriyor? Bu adımları uyguladıktan sonra, tatlının üzerini hindistan ceviziyle süslemek harika bir fikir. Peki, başka süsleme önerileri var mı? Bu yöntemlerle gerçekten de mükemmel bir soğuk revani yapabileceğimi düşünüyorum.
Soğuk revaniye şerbetin eşit bir şekilde dökülmesi gerçekten de tatlının lezzetini artıran en önemli adımlardan biri. Şerbetin sıcak olması gerektiğini öğrenmek beni şaşırttı. Acaba bu, tatlının dokusunu nasıl etkiliyor? Dinlendirilmiş revaniyi dilimlemeden önce şerbeti dökme işlemine gelince, kepçe kullanmak gerçekten de şerbetin her tarafa eşit dağıtılmasını sağlıyor mu? Ayrıca, dinlendirme süresi de önemli görünüyor. 1-2 saat bekletmek tatlının lezzetini nasıl bir şekilde değiştiriyor? Bu adımları uyguladıktan sonra, tatlının üzerini hindistan ceviziyle süslemek harika bir fikir. Peki, başka süsleme önerileri var mı? Bu yöntemlerle gerçekten de mükemmel bir soğuk revani yapabileceğimi düşünüyorum.
Cevap yaz