Süslü irmikli revani tarifini okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Özellikle şerbetin soğuk olması ve tatlının hafif yapısıyla birleştiğinde ortaya çıkan lezzeti merak ediyorum. Sizce şerbetin içine gül suyu eklemek, tatlıya nasıl bir aroma katabilir? Ayrıca, hindistancevizi ile süslemek oldukça hoş bir fikir, başka hangi malzemelerle süslemeyi önerirsiniz? Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Süslü irmikli revani tarifini okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Özellikle şerbetin soğuk olması ve tatlının hafif yapısıyla birleştiğinde ortaya çıkan lezzeti merak ediyorum. Sizce şerbetin içine gül suyu eklemek, tatlıya nasıl bir aroma katabilir? Ayrıca, hindistancevizi ile süslemek oldukça hoş bir fikir, başka hangi malzemelerle süslemeyi önerirsiniz? Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz