Revani tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim, bu kadar yumurta kullanarak yapılan bir tatlının tadı nasıl olur? Özellikle şerbetin hazırlama aşaması ve tatlının pişirilmesi aşamaları oldukça detaylı verilmiş. Acaba şerbetin koyulaşması için ne kadar kaynatmak yeterli? Ayrıca, bu tarife eklemek istediğim özel bir malzeme var mı, ya da hangi malzemeleri kullanmaktan kaçınmalıyım?
Revani tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim, bu kadar yumurta kullanarak yapılan bir tatlının tadı nasıl olur? Özellikle şerbetin hazırlama aşaması ve tatlının pişirilmesi aşamaları oldukça detaylı verilmiş. Acaba şerbetin koyulaşması için ne kadar kaynatmak yeterli? Ayrıca, bu tarife eklemek istediğim özel bir malzeme var mı, ya da hangi malzemeleri kullanmaktan kaçınmalıyım?
Cevap yaz