Revani tarifini okuduktan sonra, özellikle misafirler için hazırlamak harika bir seçenek gibi görünüyor. Yumuşak iç yapısı ve şerbetle kaplanmış dışı ile gerçekten de göz dolduran bir tatlı. Borcamda yapılmasının pratikliği de çok cazip, çünkü hem hazırlaması kolay hem de servis açısından avantaj sağlıyor. Şeker ve limon suyu ile hazırlanan şerbetin nasıl yapıldığını öğrenmek de oldukça faydalı. Sıcak tatlının üzerine sıcak şerbet döküldüğünde nasıl bir lezzet elde edileceğini merak ediyorum. Ayrıca üzerini hindistan cevizi veya antep fıstığı ile süslemenin de tadını artıracağı kesin. Sizce revaniyi yaparken başka hangi malzemeler eklenebilir?
Revani tarifini okuduktan sonra, özellikle misafirler için hazırlamak harika bir seçenek gibi görünüyor. Yumuşak iç yapısı ve şerbetle kaplanmış dışı ile gerçekten de göz dolduran bir tatlı. Borcamda yapılmasının pratikliği de çok cazip, çünkü hem hazırlaması kolay hem de servis açısından avantaj sağlıyor. Şeker ve limon suyu ile hazırlanan şerbetin nasıl yapıldığını öğrenmek de oldukça faydalı. Sıcak tatlının üzerine sıcak şerbet döküldüğünde nasıl bir lezzet elde edileceğini merak ediyorum. Ayrıca üzerini hindistan cevizi veya antep fıstığı ile süslemenin de tadını artıracağı kesin. Sizce revaniyi yaparken başka hangi malzemeler eklenebilir?
Cevap yaz