Revani yaparken hangi aşamalarda dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle yumurtaların ve şekerin çırpılması sürecinin önemi nedir? Şerbetin sıcak, tatlının soğuk olmasının sonuçları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, irmik ve yoğurt oranını nasıl dengede tutmalıyız? Püf noktalarını uygulamak, tatlının lezzetini ne kadar etkiliyor? Bunlar hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Revani yaparken hangi aşamalarda dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle yumurtaların ve şekerin çırpılması sürecinin önemi nedir? Şerbetin sıcak, tatlının soğuk olmasının sonuçları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, irmik ve yoğurt oranını nasıl dengede tutmalıyız? Püf noktalarını uygulamak, tatlının lezzetini ne kadar etkiliyor? Bunlar hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz