Revani yapımında kullanılan malzemelerin çeşitliliği ve tarifin detayları beni gerçekten cezbetti. Özellikle şerbetin sıcak, revaninin soğuk olmasının tatlıya nasıl lezzet kattığını merak ediyorum. Yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiği bilgisi de oldukça önemli. Peki, revaniyi yaparken herhangi bir değişiklik yapmayı düşündünüz mü? Mesela limon kabuğu rendesi eklemek gibi? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Revani yapımında kullanılan malzemelerin çeşitliliği ve tarifin detayları beni gerçekten cezbetti. Özellikle şerbetin sıcak, revaninin soğuk olmasının tatlıya nasıl lezzet kattığını merak ediyorum. Yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiği bilgisi de oldukça önemli. Peki, revaniyi yaparken herhangi bir değişiklik yapmayı düşündünüz mü? Mesela limon kabuğu rendesi eklemek gibi? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz