Revani tarifi ile ilgili paylaşılan bilgileri okuduktan sonra, bu tatlıyı yapmayı gerçekten denemek istiyorum. Yumurta ve şekerin iyi çırpılması gerektiği vurgusu oldukça önemli görünüyor. Bu adımı tam olarak nasıl yapmalıyım, özellikle de karışımın rengi açılana kadar çırpmak için ne kadar süre harcamalıyım? Ayrıca, şerbetin soğuk olması gerektiği ve revaniyi fırından çıkardıktan sonra hemen şerbetle buluşturmam gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti. Bu noktada, şerbetin kıvamını nasıl anlayabilirim? Başka bir ipucu veya öneriniz var mı?
Revani tarifi ile ilgili paylaşılan bilgileri okuduktan sonra, bu tatlıyı yapmayı gerçekten denemek istiyorum. Yumurta ve şekerin iyi çırpılması gerektiği vurgusu oldukça önemli görünüyor. Bu adımı tam olarak nasıl yapmalıyım, özellikle de karışımın rengi açılana kadar çırpmak için ne kadar süre harcamalıyım? Ayrıca, şerbetin soğuk olması gerektiği ve revaniyi fırından çıkardıktan sonra hemen şerbetle buluşturmam gerektiği bilgisi de dikkatimi çekti. Bu noktada, şerbetin kıvamını nasıl anlayabilirim? Başka bir ipucu veya öneriniz var mı?
Cevap yaz