Revani tatlısını yapmaya karar verdiğinde, Oktay Usta'nın tarifini denemek gerçekten iyi bir fikir mi? Malzemelerin listesi oldukça basit görünüyor, özellikle yoğurt ve irmik eklenmesi tatlıya nasıl bir doku katıyor merak ediyorum. Yumurtalar ve toz şekerin iyice çırpılması gerektiği kısmı da önemli gibi, bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı? Şerbetin hazırlanışı da çok pratik, kaynadıktan sonra limon eklenmesi tatlının lezzetini nasıl etkiliyor? Son olarak, tatlının dinlendirilmesi gerektiği belirtmişsin, bu süre içinde beklemek zor mu? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Revani tatlısını yapmaya karar verdiğinde, Oktay Usta'nın tarifini denemek gerçekten iyi bir fikir mi? Malzemelerin listesi oldukça basit görünüyor, özellikle yoğurt ve irmik eklenmesi tatlıya nasıl bir doku katıyor merak ediyorum. Yumurtalar ve toz şekerin iyice çırpılması gerektiği kısmı da önemli gibi, bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı? Şerbetin hazırlanışı da çok pratik, kaynadıktan sonra limon eklenmesi tatlının lezzetini nasıl etkiliyor? Son olarak, tatlının dinlendirilmesi gerektiği belirtmişsin, bu süre içinde beklemek zor mu? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz