Portakallı revani tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim, bu tatlının yumuşak dokusunu ve portakalın ferahlatıcı aromasını nasıl bir araya getirdiğinizi. Yumurta ve şekerin iyi çırpılması gerektiğini belirtmişsiniz, bu aşama gerçekten önemli mi? Ayrıca, şerbetin soğuk olmasıyla revaniyi daha iyi çekmesi arasında nasıl bir ilişki var, bunu merak ediyorum. Farklı aromalar eklemek de ilginç bir fikir, hangi aromaları denemeyi önerirsiniz? Sonuç olarak, bu tatlının her türlü özel günde nasıl bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Denedikten sonra sonuçları paylaşmak ister misiniz?
Portakallı revani tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim, bu tatlının yumuşak dokusunu ve portakalın ferahlatıcı aromasını nasıl bir araya getirdiğinizi. Yumurta ve şekerin iyi çırpılması gerektiğini belirtmişsiniz, bu aşama gerçekten önemli mi? Ayrıca, şerbetin soğuk olmasıyla revaniyi daha iyi çekmesi arasında nasıl bir ilişki var, bunu merak ediyorum. Farklı aromalar eklemek de ilginç bir fikir, hangi aromaları denemeyi önerirsiniz? Sonuç olarak, bu tatlının her türlü özel günde nasıl bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Denedikten sonra sonuçları paylaşmak ister misiniz?
Cevap yaz