Revani şerbetinin hazırlanışı gerçekten pratik ve hızlı gibi görünüyor. Özellikle revani tatlısının üzerine döküldüğünde lezzetini artırması ve nem katması çok önemli. Limon ya da portakal suyu eklenmesi de tatlıya ferah bir aroma katıyordur. Peki, revani şerbetini hazırlarken şekerin tamamen erimesini sağlamak için ne kadar süre kaynatmak gerekiyor? Ayrıca, şerbetin tatlıya iyice nüfuz etmesi için dinlendirme süresi yeterli mi? Başka tatlılarda da kullanılabilir olması da çok güzel bir özellik; farklı aromalar ekleyerek nasıl tatlar elde edilebilir, denemek isteyenlere önerileriniz var mı?
Revani şerbetinin hazırlanışı gerçekten pratik ve hızlı gibi görünüyor. Özellikle revani tatlısının üzerine döküldüğünde lezzetini artırması ve nem katması çok önemli. Limon ya da portakal suyu eklenmesi de tatlıya ferah bir aroma katıyordur. Peki, revani şerbetini hazırlarken şekerin tamamen erimesini sağlamak için ne kadar süre kaynatmak gerekiyor? Ayrıca, şerbetin tatlıya iyice nüfuz etmesi için dinlendirme süresi yeterli mi? Başka tatlılarda da kullanılabilir olması da çok güzel bir özellik; farklı aromalar ekleyerek nasıl tatlar elde edilebilir, denemek isteyenlere önerileriniz var mı?
Cevap yaz