Revani tarifini okurken, yoğurtlu bir tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Sizce, yumurtaların oda sıcaklığında olması ne kadar önemli? Ayrıca, şerbetin soğuk, revani tatlısının sıcak olması gerektiği belirtilmiş. Bu durumda, şerbeti ne zaman hazırlamalıyız ki doğru zamanı yakalayabilelim? Fırının ısısını ayarlamak da önemli demişsiniz, peki bu ayarlamayı nasıl yapmalıyız ki tatlı eşit pişsin? Unun elenmesi konusunu da merak ettim, gerçekten tatlının hafif olmasına yardımcı oluyor mu? Yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum!
Revani tarifini okurken, yoğurtlu bir tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Sizce, yumurtaların oda sıcaklığında olması ne kadar önemli? Ayrıca, şerbetin soğuk, revani tatlısının sıcak olması gerektiği belirtilmiş. Bu durumda, şerbeti ne zaman hazırlamalıyız ki doğru zamanı yakalayabilelim? Fırının ısısını ayarlamak da önemli demişsiniz, peki bu ayarlamayı nasıl yapmalıyız ki tatlı eşit pişsin? Unun elenmesi konusunu da merak ettim, gerçekten tatlının hafif olmasına yardımcı oluyor mu? Yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum!
Cevap yaz