Bu tarif gerçekten çok güzel görünüyor. Süslü revani şerbeti hazırlamak için verilen adımlar oldukça net. Şerbetin içine gül suyu eklemenin tatlıya nasıl bir aroma katacağını merak ediyorum, daha önce hiç denemedim. Ayrıca, şerbetin sıcak revani üzerine dökülmesinin tatlıyı ne kadar lezzetli hale getirdiğini düşünmek bile iştah açıcı. Revani tatlısının pişirme süresi de oldukça makul. Sizce revaniyi soğuk servis etmek, tadını daha da mı artırır? Sizin bu tatlıya dair başka ipuçlarınız var mı?
Bu tarif gerçekten çok güzel görünüyor. Süslü revani şerbeti hazırlamak için verilen adımlar oldukça net. Şerbetin içine gül suyu eklemenin tatlıya nasıl bir aroma katacağını merak ediyorum, daha önce hiç denemedim. Ayrıca, şerbetin sıcak revani üzerine dökülmesinin tatlıyı ne kadar lezzetli hale getirdiğini düşünmek bile iştah açıcı. Revani tatlısının pişirme süresi de oldukça makul. Sizce revaniyi soğuk servis etmek, tadını daha da mı artırır? Sizin bu tatlıya dair başka ipuçlarınız var mı?
Cevap yaz