Kavrulmuş irmikli revani yaparken hangi aşamalarda dikkat edilmesi gereken noktalar var? Özellikle irmiği kavururken rengi değiştirmemeye özen gösterdiğinizi belirtmişsiniz, bu noktada deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Şerbetin sıcak ya da soğuk olmasının tadı nasıl etkilediği üzerine de deneyimlerinizi merak ediyorum. Ayrıca, farklı malzemeler ekleyerek tatlıyı zenginleştirmek konusunda ne tür denemeler yaptınız?
Kavrulmuş irmikli revani yaparken hangi aşamalarda dikkat edilmesi gereken noktalar var? Özellikle irmiği kavururken rengi değiştirmemeye özen gösterdiğinizi belirtmişsiniz, bu noktada deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Şerbetin sıcak ya da soğuk olmasının tadı nasıl etkilediği üzerine de deneyimlerinizi merak ediyorum. Ayrıca, farklı malzemeler ekleyerek tatlıyı zenginleştirmek konusunda ne tür denemeler yaptınız?
Cevap yaz