Mavi haşhaşlı revani tatlısını yapmayı düşündüğünüzde, özellikle yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiğini biliyor muydunuz? Bu, tatlının kabarması için kritik bir adım. Ayrıca, şerbetin tatlının sıcak, şerbetin ise soğuk olması da lezzeti artırıyor. Fırından çıkan revaninin üzerine şerbet dökmeden önce delik açmak, şerbetin daha iyi emilmesine yardımcı oluyormuş. Sunum önerileri arasında hindistan cevizi veya ceviz ile süslemek de var. Sizin favori malzemeniz hangisi olurdu?
Mavi haşhaşlı revani tatlısını yapmayı düşündüğünüzde, özellikle yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiğini biliyor muydunuz? Bu, tatlının kabarması için kritik bir adım. Ayrıca, şerbetin tatlının sıcak, şerbetin ise soğuk olması da lezzeti artırıyor. Fırından çıkan revaninin üzerine şerbet dökmeden önce delik açmak, şerbetin daha iyi emilmesine yardımcı oluyormuş. Sunum önerileri arasında hindistan cevizi veya ceviz ile süslemek de var. Sizin favori malzemeniz hangisi olurdu?
Cevap yaz