Revaniyi şerbet kaynatmadan yapmanın pratik ve hızlı bir yol olduğunu düşünmekteyim. Özellikle yoğun iş temposunda olanlar için bu tarif gerçekten ideal. Yumurta ve şekerin çırpılması aşamasında dikkat etmek gerek, çünkü tatlının kabarması için bu adım oldukça önemli. Ayrıca, şerbetin limon suyu ve gül suyu ile zenginleştirilmesi, lezzeti daha da artırıyor. Servis önerileri de harika; üstüne hindistan cevizi veya ceviz eklemek gerçekten hoş bir dokunuş. Sence bu tarif, misafir ağırlamak için yeterince etkileyici değil mi?
Revaniyi şerbet kaynatmadan yapmanın pratik ve hızlı bir yol olduğunu düşünmekteyim. Özellikle yoğun iş temposunda olanlar için bu tarif gerçekten ideal. Yumurta ve şekerin çırpılması aşamasında dikkat etmek gerek, çünkü tatlının kabarması için bu adım oldukça önemli. Ayrıca, şerbetin limon suyu ve gül suyu ile zenginleştirilmesi, lezzeti daha da artırıyor. Servis önerileri de harika; üstüne hindistan cevizi veya ceviz eklemek gerçekten hoş bir dokunuş. Sence bu tarif, misafir ağırlamak için yeterince etkileyici değil mi?
Cevap yaz