Revani tarifini okurken, limonun ekşiliği ile tatlının dengesi beni çok heyecanlandırdı. Özellikle de şerbetin sıcak revaniye döküldükten sonra bekletilmesi gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Bu bekleme süresi tatlının daha lezzetli olmasını sağlıyormuş. Sizce de bu tür tatlılarda bekletmek, lezzetin artmasına katkı sağlıyor mu? Ayrıca, limonun rendelenmiş kabuğunun kullanılması, tatlıya ferah bir aroma katma fikri de oldukça ilginç. Siz bu tarife başka ne tür malzemeler eklemeyi düşünürdünüz?
Revani tarifini okurken, limonun ekşiliği ile tatlının dengesi beni çok heyecanlandırdı. Özellikle de şerbetin sıcak revaniye döküldükten sonra bekletilmesi gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Bu bekleme süresi tatlının daha lezzetli olmasını sağlıyormuş. Sizce de bu tür tatlılarda bekletmek, lezzetin artmasına katkı sağlıyor mu? Ayrıca, limonun rendelenmiş kabuğunun kullanılması, tatlıya ferah bir aroma katma fikri de oldukça ilginç. Siz bu tarife başka ne tür malzemeler eklemeyi düşünürdünüz?
Cevap yaz