Revani hakkında bu kadar detaylı bilgi verildiğinde insanın aklına hemen Acaba revaniyi en iyi yapmak için hangi malzemeleri kullanmalıyım? sorusu geliyor. Özellikle şerbetin ne zaman eklenmesi gerektiği konusunda bir karışıklık yaşıyor muyuz? Tatlının dokusunu etkileyen irmiğin kalitesi de önemli midir? Yani, evde misafirlerime sunmak için en lezzetli revaniyi nasıl hazırlayabilirim?
Revani hakkında bu kadar detaylı bilgi verildiğinde insanın aklına hemen Acaba revaniyi en iyi yapmak için hangi malzemeleri kullanmalıyım? sorusu geliyor. Özellikle şerbetin ne zaman eklenmesi gerektiği konusunda bir karışıklık yaşıyor muyuz? Tatlının dokusunu etkileyen irmiğin kalitesi de önemli midir? Yani, evde misafirlerime sunmak için en lezzetli revaniyi nasıl hazırlayabilirim?
Cevap yaz