Revani şerbetinin hazırlanmasında kaynatma süresi gerçekten çok önemli bir detay değil mi? 10-15 dakika arasında bir süre ile tatlının lezzeti ve nem oranı arasındaki dengeyi sağlamak gerekiyor. Acaba bu süreyi fazla uzatınca şerbetin kıvamı aşırı yoğun mu oluyor? Ayrıca, limon veya portakal suyu eklenmesi şerbete ferahlatıcı bir tat katıyormuş, bu konuda denemeler yapmak ilginç olabilir. Baharatlar eklemek de farklı tatlar elde etmek için güzel bir yöntem gibi görünüyor. Sizce en ideal kaynatma süresi hangisi?
Revani şerbetinin hazırlanmasında kaynatma süresi gerçekten çok önemli bir detay değil mi? 10-15 dakika arasında bir süre ile tatlının lezzeti ve nem oranı arasındaki dengeyi sağlamak gerekiyor. Acaba bu süreyi fazla uzatınca şerbetin kıvamı aşırı yoğun mu oluyor? Ayrıca, limon veya portakal suyu eklenmesi şerbete ferahlatıcı bir tat katıyormuş, bu konuda denemeler yapmak ilginç olabilir. Baharatlar eklemek de farklı tatlar elde etmek için güzel bir yöntem gibi görünüyor. Sizce en ideal kaynatma süresi hangisi?
Cevap yaz