Revani yaparken bu kadar detaylı bir tarifin olması gerçekten harika! Peki, özellikle yumurtaların oda sıcaklığında olmasının kekin kabarmasına nasıl bir etkisi olduğunu denemek için hiç düşündünüz mü? Ayrıca, şerbetin soğuk olması ve kekin sıcak olmasıyla ilgili ipuçları çok mantıklı, bu yöntemi daha önce kullanmış mıydınız? Kek karışımını fazla çırpmamak gerektiği de gözümden kaçmamıştı, bu konuda ne kadar dikkat ediyorsunuz? İrmik ve un karışımını eleyerek kullanmanın sonuçlarını görmek de oldukça ilginç, denemek için sabırsızlanıyorum! Fırın kapağını erken açmamak konusundaki tecrübelerinizi merak ediyorum, bu sizin için nasıl bir sonuç verdi?
Revani yaparken bu kadar detaylı bir tarifin olması gerçekten harika! Peki, özellikle yumurtaların oda sıcaklığında olmasının kekin kabarmasına nasıl bir etkisi olduğunu denemek için hiç düşündünüz mü? Ayrıca, şerbetin soğuk olması ve kekin sıcak olmasıyla ilgili ipuçları çok mantıklı, bu yöntemi daha önce kullanmış mıydınız? Kek karışımını fazla çırpmamak gerektiği de gözümden kaçmamıştı, bu konuda ne kadar dikkat ediyorsunuz? İrmik ve un karışımını eleyerek kullanmanın sonuçlarını görmek de oldukça ilginç, denemek için sabırsızlanıyorum! Fırın kapağını erken açmamak konusundaki tecrübelerinizi merak ediyorum, bu sizin için nasıl bir sonuç verdi?
Cevap yaz